Talentenklas start bij Rotterdam Circus Arts

Circomundo behartigt belangen van jeugdcircussen in Nederland.

Codarts2

Talentenklas start bij Rotterdam Circus Arts

0

In het najaar van 2012 start Rotterdam Circus Arts wederom met een talentenklas. Het doel van de talentenklas is om jong talent kennis te laten maken met de opleiding en hen voor te bereiden op de auditie van de HBO-opleiding Circus Arts.

Tussen 27 oktober 2012 en 22 april 2013 krijgen de geselecteerde kandidaten 20 zaterdagen (schoolvakanties uitgezonderd) les in acrobatiek, dans, jongleren, luchtwerk en theater van docenten die ook op de HBO-opleiding lesgeven.

Kosten
Kosten voor de talentenklas bedragen €750,- (20 lesdagen van 4,5 uur)

Auditie
Toelating voor de talentenklas gebeurt door middel van een auditie. Deze wordt gehouden op zaterdag 6 oktober 2012 van 10.00 uur tot max. 17.00 uur.
Auditiekosten:  € 15,-  (contant betalen bij aankomst).

Auditiecriteria

  • leeftijd tussen 15 en 19 jaar (bij afwijkende leeftijd neem contact op)
  • goede fysieke capaciteiten
  • potentie om te ontwikkelen
  • ervaring met circus is een pre, maar niet vereist

Aantal deelnemers
Minimaal 8, maximaal 15.
Disclaimer: Bij minder dan 8 deelnemers kan de talentenklas geen doorgang vinden.

Locatie
De auditie en de trainingen zullen worden gegeven in Sportcomplex Vijfsluizen te Vlaardingen (voor een routebeschrijving zie de website www.codarts.nl).

Inschrijving
Aanmelden voor de talentenklas kan door een e-mail te sturen naar smpijlman@codarts.nl Geïnteresseerden ontvangen een aanmeldingsformulier dat zij moeten retourneren.

Heeft u vragen? Neem contact met Soesja Pijlman, Medewerker Talentontwikkeling Rotterdam Circus Arts op via smpijlman@codarts.nl

Plaats een reactie