Première voorstelling BNG Circusprijs op 2 juni

Circomundo behartigt belangen van jeugdcircussen in Nederland.

Licht

Première voorstelling BNG Circusprijs op 2 juni

0

Tijdens Festival Havenwerk in Deventer zal Circaso op zaterdag 2 juni om 20.30 uur in locatie Rederij de première van hun nieuwe voorstelling LICHT beleven.

Op 29 januari is de eerste BNG Circusprijs uitgereikt aan Circaso uit Den Haag. Met deze stimuleringsprijs hebben zij de afgelopen maanden hard gewerkt aan de nieuwe voorstelling LICHT. Zij hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om nauw samen te werken met een lichttechnicus en een choreograaf. Op het Youtubekanaal van Circaso zijn de vorderingen van LICHT te volgen.

Tijdens de première worden ook opnames gemaakt voor het televisieprogramma AVRO Kunstuur. Circaso is één van de drie jeugdinitiatieven die door Kunstuur gevolgd worden in het kader van samenwerking tussen amateurs en professionals in kunst en cultuur – uiteraard naar aanleiding van de BNG Circusprijs. Het programma wordt in september uitgezonden. Datum en tijd volgt.

Wij zijn heel blij dat niet alleen Circaso, maar ook het Nederlandse jeugdcircus op deze manier op televisie aandacht krijgt. Dat is goed voor ons aller promotie!

Trouwens, ook jeugdcircus Pavarini uit Zwolle is te zien op Festival Havenwerk – reden te meer om te komen kijken!

Plaats een reactie