Over Circomundo

Circomundo behartigt belangen van jeugdcircussen in Nederland.

Voor en door jeugdcircussen in Nederland

Circaso Den Haag

Stichting Circomundo en de aangesloten jeugdcircussen zetten zich in voor de kwaliteitsontwikkeling en de belangen van de Nederlandse jeugdcircussen. Dat doe we door concrete projecten en praktische handleidingen te ontwikkelen over bijvoorbeeld de jeugdcircus- en lespraktijk en een bijdrage te leveren aan het uitwisselen van kennis en informatie, zowel in het circusveld als daarbuiten. Klik als je meer wilt lezen over onze missie en de resultaten van alle projecten en inspanningen.
Van 2014 tot en met 2015 richten we ons op de BNG Circusprijs en op het project Specials in de Piste. Wil je meer weten over de resultaten van alle projecten, kijk dan hier

Sluit je ook aan!

Sluit je aan bij het netwerk van Circomundo. Dan wordt je onderdeel van een actieve groep jeugdcircussen die begrijpt dat krachtenbundeling leidt tot meer mogelijkheden. Wij vragen van jou een (kleine) financiële bijdrage en vooral je actieve inbreng in de profilering van jeugdcircus Nederland. Met jouw bijdrage aan Circomundo kan het jeugdcircusveld zich nog verder ontwikkelen.

Komende jaren: nog betere jeugdcircussen en talentontwikkeling

In de afgelopen jaren heeft Circomundo samen met de jeugdcircussen veel bereikt voor de versterking, de zichtbaarheid en de professionaliteit van het jeugdcircusveld. Het heeft onder andere geleid tot veiligere en nog betere circuslessen vanuit de jeugdcircussen en deelname aan de grote Nederlandse circusfestivals.
Circomundo zal deze lijn voortzetten in samenwerking met het veld. Daarnaast  ligt de focus de komende jaren op talentontwikkeling en een betere aansluiting tussen jeugdcircus en circusopleiding.