Nelsons Acrobatenboek

Circomundo behartigt belangen van jeugdcircussen in Nederland.

Nelson

Nelsons Acrobatenboek

0

Heb je Nelsons acrobatenboek al gezien! Een super doe-het-zelf-boek met piramides die iedereen kan en salto’s die iedereen durft. Leuk voor Sint en voor Kerst!

Rika Taeymans en Laura Van Bouchout – met illutraties van Emma Thyssen – schreven 30 acrobatische spelletjes: eenvoudig, veilig en haalbaar voor iedereen. Het is een plezierige mix van acrobatiek en bewegen voor ouders en kinderen. Ontstaan uit de lessen circomotoriek van circusschool Cirkus in Beweging in Vlaanderen.

Nelsons acrobatenboek bundelt 30 acrobatische spelletjes in gezinsverpakking. Van eenvoudige oefenspelletjes tot acrobatische kunstjes. Van simpel naar spectaculair. Maar altijd veilig en voor iedereen haalbaar. Puur plezier met oog voor motorische ontwikkeling.

‘Pure quality time’ (papa van Nelson)
‘Niet competitief, wel uitdagend’ (papa van Bo)
‘Even terug kind zijn, samen met je kind’ (mama van Baukis)
‘Op een speelse manier wordt je kind motorisch uitgedaagd’ (mama van Stella)

Nelson1

 

RIKA TAEYMANS (Haacht) richtte 20 jaar geleden de allereerste Vlaamse circusschool Cirkus in Beweging op.
LAURA VAN BOUCHOUT (Leuven) was een van haar eerste leerlingen. Na 10 jaar trapeze slingeren en koorddansen werd ze Rika’s collega. Hun acrobatenboek groeide uit de wekelijkse circomotoriekles, een plezierige mix van acrobatie en bewegen voor ouders en kinderen. Tijdens die bewegingspelletjes en acrobatische oefeningen zien ze kinderen openbloeien, vaders lachen en moeders genieten van het stoeien met hun kleuter.

Te bestellen via het Davidsfonds in Belgie.

Meer lezen? Bekijk de info-PDF.

 

Plaats een reactie