Cursus Vang- & Valtechnieken – pilot op 7 december

Circomundo behartigt belangen van jeugdcircussen in Nederland.

Vang

Cursus Vang- & Valtechnieken – pilot op 7 december

0

7 december pilot vang- en valtechnieken. Geef je op, er is nog beperkt plaats!

TwoB heeft met steun van Circomundo een cursus vang- en valtechnieken voor docenten in het jeugdcircus ontwikkeld. De cursus gaat vanaf januari van start en zal worden aangeboden op verschillende plaatsen in Nederland.

Gedurende 6 uur (exclusief pauze) worden de theorie en praktijk van veiligheid, vangen en vallen behandeld en geoefend.  Na de cursus kunnen deelnemers beter de veiligheid waarborgen in de zaalindeling, lesinrichting en leerlingbegeleiding. Ook wordt geleerd hoe risico’s die onvermijdelijk optreden bij het aanleren van nieuwe technieken kunnen worden beperkt, zodat ongelukken met zwaar letsel zo veel mogelijk worden voorkomen.

Tijdens het opzetten van de cursus is een eerste succesvolle try-out gehouden bij jeugdcircus Tubantino. Voor de cursus in definitieve vorm van start gaat willen we nog een try-out houden. Hiervoor zoeken we een aantal deelnemers die het hele programma willen doorlopen, en ons naderhand feedback geven over de sterke en zwakke punten van de cursus.

De try-out is op zaterdag 7 december van 10:30 tot 17:30 (exclusief nabespreken) in Hengelo. Wij zorgen voor koffie, thee en lunch. De kosten voor de try-out bedragen €20,- per deelnemer, de definitieve cursus wordt €60,-. Wil je ons helpen met de try-out en tegelijk je kennis, inzicht en techniek van vangen en vallen verbeteren? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar verrasme@demiori.nl.

Pilot cursus vang- en valtechnieken

Zaterdag 7 december

10:30-17:30Hengelo

Plaats een reactie