Circusprijs voorstelling LICHT op televisie zaterdag 29 september!!

Circomundo behartigt belangen van jeugdcircussen in Nederland.

Licht3

Circusprijs voorstelling LICHT op televisie zaterdag 29 september!!

0

AVRO’s Kunstuur heeft afgelopen voorjaar televisieopnames gemaakt van de ontwikkeling en de première van de voorstelling LICHT, het plan waarmee Circaso uit Den Haag de eerste BNG Circusprijs heeft gewonnen. Zaterdag 29 september om 17.00 uur op Nederland 2!!

De uitzending is nu te zien op Uitzending gemist http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1292651 vanaf ca. minuut 22.

Kunstuur heeft drie programma’s gemaakt over Cultuurparticipatie waarbij amateurs en professionals samenwerken. Eén van die programma’s gaat over Circaso, als amateurkunstorganisatie en hun samenwerking met een choreograaf, een lichttechnicus en professionele acrobaten voor deze voorstelling.

De serie van drie wordt uitgezonden vanaf zaterdag 29 september. Circaso is meteen aan de beurt op die zaterdag. Maar ook de andere programma’s in de twee weken daarna zijn zeker de moeite waard.

Kunstuur is elke zaterdag te zien tussen 17.00 en 18.00 uur op Ned. 2. Kunstuur wordt ook elke zaterdag herhaald om 10.20 op Ned. 1.

Op het Youtube kanaal van Circaso zijn ook filmpjes van de voorstelling LICHT te zien en ook van de televisieopnames.

Plaats een reactie