Circuskamp in augustus

Circomundo behartigt belangen van jeugdcircussen in Nederland.

Circuskamp

Circuskamp in augustus

0

Kun je niet zonder circus in de zomervakantie? Schrijf je dan in voor het circuskamp! Dat is dit jaar van zondag 5 t/m zaterdag 11 augustus. Lokatie is weer het groepskampeerterrein De Banken in Zeewolde.
De prijs voor het circuskamp 2012 is € 285,-

Deelname is open voor deelnemers tussen 8 en 16 jaar.Er is plaats voor maximaal 40 kinderen in de leeftijd van 8-16 jaar. Het kamp is speciaal bedoeld voor kinderen die lid zijn van een jeugdcircus. Je ontmoet dus allemaal kinderen met dezelfde belangstelling; Circus!

De lokatie is net als vorige jaren het groepskampeerterrein De Banken in Flevoland (bij Zeewolde). We huren daar een apart veld. Daarop plaatsen we twee circustenten, zodat we ook kunnen oefenen als het regent. Er zijn twee grote trampolines, een tumblingbaan en natuurlijk alles wat verder nodig is voor een circuskamp. Natuurlijk zijn we niet de hele dag met circus bezig en gaan we ook zwemmen, een kampvuur maken en een speurtocht doen.De begeleiding is in handen van ervaren begeleiders van diverse jeugdcircussen en studenten van de circusschool. Wacht niet te lang met inschrijven want er is maar een beperkt aantal plaatsen.

Kijk op www.stichtingcapriool.nl.

Plaats een reactie