Circomundo zoekt nieuwe projectleider / VACATURE GESLOTEN

Circomundo behartigt belangen van jeugdcircussen in Nederland.

Projectleider

Circomundo zoekt nieuwe projectleider / VACATURE GESLOTEN

0

UPDATE 17 januari – ER ZIJN VEEL REACTIES ONTVANGEN. DE AANMELDTERMIJN IS NU GESLOTEN. IEDEREEN ONTVANGT ZO SPOEDIG MOGELIJK REACTIE

Zoals wij allemaal hebben kunnen lezen in de mail van Eveline Alders van 2 januari jl. gaat zij haar bakens verzetten en vertrekt per 1 maart a.s. bij Circomundo. Dat vinden wij natuurlijk bijzonder jammer, want Eveline is van onschatbare waarde voor het Nederlandse jeugdcircus. De afgelopen acht jaar heeft zij met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen de jeugdcircussen overtuigd van het belang van samenwerken, kwaliteitsverbetering en beter profileren. Waartoe dat allemaal geleid heeft, vind je op deze website. Een vrouw met een missie vertrekt. Wij zijn blij dat zij Circomundo heeft gebracht waar het nu is en wij hopen voor haar dat zij nog veel leuke, inspirerende, nieuwe uitdagingen zal meemaken.

Dus daarom de onderstaande vacature:

 

Stichting Circomundo, belangenbehartiger van de Nederlandse jeugdcircussen, zoekt door het vertrek van de huidige medewerker een

PROJECTMANAGER

voor 14 tot 22 uur per week

Heb je organisatietalent, kun je enthousiasmeren en heb je affiniteit met jeugdcircus? Dan is dit een leuke baan voor je.

Wij zoeken een projectmanager die initieert, uitvoert en controleert; eventueel kunnen enkele projecten uitbesteed worden, dan komt het aantal uren op 14.

Je onderhoudt contacten met de Nederlandse jeugdcircussen, circusfestivals, circusopleidingen, fondsen en collega-organisaties in binnen- en buitenland. Je houdt overzicht over diverse projecten en koppelt terug aan het bestuur. Je helpt mee jeugdcircus in Nederland op de kaart te zetten en stimuleert ze mee te doen aan kwaliteitsverbetering. Je bent in feite het gezicht van Circomundo en bouwt, samen met het bestuur, aan een bredere basis voor de stichting.

Je takenpakket is breed en gevarieerd: van jeugdcircussen bellen tot meewerken aan het jaarverslag, van het organiseren van workshopdagen tot het voorbereiden van fondsaanvragen, van nieuwsberichten op de website plaatsen tot overleggen met collega-organisaties over samenwerkingsmogelijkheden. Praktisch uitvoerend en beleidsmatig. Vandaag zit je op kantoor en organiseer je de jaarlijkse Circomundodag. Overmorgen loop je rond op een circusfestival en ben je bezig met het uitbreiden van Circomundo’s netwerk.

Functie-eisen
Je hebt HBO-niveau, ervaring in projectmatig werken, financieel inzicht en bent sterk in communicatie. Belangrijk in deze functie is dat je geheel zelfstandig kunt werken, sociaal vaardig bent en veel energie hebt om dingen op te bouwen.

Ons aanbod
Een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie, waarin je zowel beleidsmatig als praktisch actief bent. Werktijden zijn flexibel en de standplaats is in overleg.

Salaris valt in schaal 10 van de CAO Welzijn.

Wij zoeken iemand voor 14 tot 22 uur per week, per 1 maart 2012 voor de periode van 1 jaar. Verlenging is mogelijk, afhankelijk van subsidies.

Over Stichting Circomundo
Stichting Circomundo behartigt de belangen van de Nederlandse jeugdcircussen, stimuleert kwaliteitsverbetering en biedt een overlegstructuur. Jeugdcircussen kunnen zich aansluiten en op die manier meewerken en meeprofiteren. Momenteel werken wij aan Toekomst in de Piste, een subsidieregeling van het Fonds Cultuurpaticipatie waarbinnen wij een aantal projecten hebben lopen. Daarnaast organiseren wij workshops en bijeenkomsten, een jaarlijkse circusprijs en doen wij mee aan diverse circusinitiatieven in binnen- en buitenland.

Contact

Voor meer informatie en sollicitatie kun je contact opnemen met Eveline Alders, projectmanager van Circomundo, telefoon 06 3633 0644, e-mail eveline@circomundo.local

 

Plaats een reactie