ORGANISEER JE EIGEN OPEN DAG – MET HULP VAN CIRCOMUNDO

Circomundo behartigt belangen van jeugdcircussen in Nederland.

ORGANISEER JE EIGEN OPEN DAG – MET HULP VAN CIRCOMUNDO

0

Beste Circomundo-leden,

Zoals jullie weten voert Circomundo met en voor het Nederlandse jeugdcircus op dit moment het project Specials in de Piste uit, bijvoorbeeld projecten over circus met ouderen en circus en live muziek. Ook wordt er een video-bibliotheek aangelegd met instructiefilmpjes.
Een heel ander onderdeel is het traject Circus naar grote hoogte. Hiermee willen we de relatie tussen jeugdcircussen en opleidingen te versterken.
De afgelopen 1,5 jaar konden we dan ook een aantal mooie activiteiten voor jullie verzorgen, zoals enkele regionale open dagen bij de Hbo-circusopleidingen AcAPA (Tilburg ) enCodarts (Rotterdam ), en workshops en demonstraties door de opleidingen bij open dagen van jeugdcircussen.

ORGANISEER JE EIGEN REGIONALE OPEN DAG
Dit jaar kunnen er nog verschillende regionale open dagen georganiseerd worden mét een bijdrage van de opleidingen. Dus aan jullie nu het initiatief: organiseer je eigen open dag voor jouw jeugdcircus en iedereen in de buurt!  Circomundo heeft budget om dat (gedeeltelijk) te financieren. Bij TwoB gingen ze je al voor en dat was groot succes!

Dat alles vraagt wel een gedegen en zorgvuldige voorbereiding en planning om het tot een succes te maken. Daarom sturen we met je als hulpmiddel een voorbereidingsdocument, waarin je een algemeen programma, een begroting en een publiciteitsplan kunt opzetten. Als je voor een bijdrage en ondersteuning van Circomundo in aanmerking wilt komen, moet je dit formulier invullen en opsturen. En: door het document in te vullen heb je een groot deel van de organisatie al gedaan! Het formulier maakt het trouwens een stuk duidelijker en gemakkelijker!

Heb je er zin in of heb je vragen? Meld je zo snel mogelijk bij Amanda Kool: amanda.kool@circomundo.nl!

Het formulier vind je hier.

BELANGRIJK IS

  • Aanbieden kwalitatieve, inspirerende workshops vanuit de opleidingen, gericht op potentiële studenten.
  • Uitleg van studenten aan deelnemers van de jeugdcircussen over de circusopleidingen.
  • Gelegenheid voor de jeugdcircussen om open dag te gebruiken voor het werven van nieuwe leden in een goede sfeer en de energie creëren met behulp van de workshops en demonstraties.
  • Gelegenheid om de banden van de jeugdcircussen onder elkaar te versterken en weer eens wat vaker bij elkaar op bezoek te gaan

DE SPELREGELS

  • Er moet sprake zijn van een samenwerking tussen een jeugdcircussen en ACaPA of Codarts circusopleidingen. NB: Amanda kan helpen bij de contacten met de opleiding!
  • Het evenement moet plaatsvinden vóór 31 december 2016.
  • Vul het bijgaande document volledig in en mail het naar amanda@circomundo.nl.

Veel groeten,
Marc Eysink Smeets (bestuur Circomundo)
Amanda Kool (projectmedewerker Circomundo)

DE ESSENTIE

Plaats een reactie