Offroad eenwieleren op 13 oktober

Circomundo behartigt belangen van jeugdcircussen in Nederland.

Munimeet2013

Offroad eenwieleren op 13 oktober

0

Er komt weer een MUni-meet aan. Zoals elke herfst organiseren Walter en Klaas ook dit jaar weer een middagje offroad rijden, dit jaar op zondagmiddag 13 oktober, van 13:00 tot 17:00 uur.

MUni = Mountain Unicycling, oftewel bergeenwieleren. Een middag offroad rijden met een groepje eenwieleraars. Zonder veel organisatie, en daarom zoals altijd helemaal gratis.

Dit jaar is het Buytenpark bij Zoetermeer weer aan de beurt. Dit gebied, waar al enkele keren het NK Mountainbiken is gehouden, is zowat de achtertuin van Klaas. Hij zal proberen om nieuwe paden in de route op te nemen, en in elk geval een andere route te rijden dan vorige keer. Mede daarom is de parkeerplaats ook een andere dan vorige keer.
Het algemene idee blijft hetzelfde: een paar uur rijden, een halfuurtje chillen, en dan nog een tijdje rijden. Dat laatste hopelijk op de BMX-baan, maar het is onzeker of dat kan.
In principe is dit een regionaal (Zuid-Hollands) evenement. Maar je mag gerust van ver komen en toch meedoen hoor! Er doen meestal mensen uit het hele land mee, en af en toe ook wat buitenlanders.

Meer informatie is te vinden op http://klaasbil.home.xs4all.nl/munimeet2013.htm.
Als er nieuws is komt het ook als eerste op die pagina te staan.
Aanmelden: ja graag!

Plaats een reactie