NICE meeting / studiedag Social Circus / Circusprijs Jong Talent tijdens Circo Circolo

Circomundo behartigt belangen van jeugdcircussen in Nederland.

Socialcircus

NICE meeting / studiedag Social Circus / Circusprijs Jong Talent tijdens Circo Circolo

0

Circo Circolo is niet alleen het toneel van vernieuwende circusvoorstellingen, maar ook van (internationale) uitwisseling en inspiratie in meetings en studiedagen:

 • Studiedag Social Circus, 16 oktober 2012
  meer informatie volgt binnenkort
 • NICE meeting 14, 15, 16 oktober
  NICE staat voor Network of International Youth Circus Exchange. Naast bestuursleden van Circomundo zijn er deelnemers uit België, Finland, UK, FR, Ierland, Duitsland, Italië, Estland en Denemarken aanwezig. Thema’s zijn sociale veiligheid, leerplanontwikkeling en uitwisseling op internationaal vlak.
  Er is nog plek voor 13 deelnemers van Nederlandse jeugdcircussen. Wil je inspiratie opdoen en uitwisselen met je buitenlandse collega’s? Meld je dan aan. Voorwaarde is wel dat je alledrie de dagen aanwezig bent. De kosten zijn 50 euro, incl. overnachting en kosten voor eten. De details over het programma volgen. Je kunt al wel je interesse melden via het secretariaat secretariaat@circomundo.local.
 • Uitreiking Circusprijs voor Jong Talent uit jeugdcircussen, 18 oktober 2012
  Donderdag 18 oktober zijn er acts te zien van jeugdcircustalenten die meedingen naar de circusprijs voor Jong Talent. De prijs wordt meteen die dag uitgereikt.

Plaats een reactie