Jeugdcircusprijs – eerste ronde!

Circomundo behartigt belangen van jeugdcircussen in Nederland.

Circusvoorstelling

Jeugdcircusprijs – eerste ronde!

0

In 2011, 2012 en 2013 kun je meedingen naar de Nederlandse Jeugdcircusprijs! Je bedenkt een plan voor een mooie voorstelling, dient dat in samen met een begroting, en wie weet wordt jouw voorstel uitgekozen en kun je het gaan uitvoeren met financiële ondersteuning!

Circomundo zet zich in om bekendheid te geven aan het jeugdcircus. Daarnaast onderneemt Circoumndo initiatieven om jeugdcircussen te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Een speciaal initiatief is de Circusprijs die in 2011, 2012 en 2013 zal worden uitgereikt.

Drie pools

Elk jaar nodigt Circomundo een geselecteerde groep Nederlandse jeugdcircussen uit om mee te dingen naar de prijs. De selectie zorg ervoor dat elk jeugdcircus een evenredige kans op de prijs heeft. Voor 2011 worden de wat grotere jeugdcircussen uitgenodigd. In 2012 volgen de middelgrote jeugdcircussen en in 2013 wordt afgesloten met een pool van kleine jeugdcircussen.

Procedure

Je dient een plan met begroting in bij de speciale Circomundojury voor deze circusprijs (dus niet het bestuur!). Dit plan wordt beoordeeld. De winnaar krijgt de kans om het uit te voeren, waarbij er maximaal € 8.000 beschikbaar is voor het maken van de productie, maximaal € 2.000 voor de registratie van de voorstelling en er worden drie speelmogelijkheden aangeboden in de periode van mei tot oktober 2012.

Bekijk de uitnodiging voor 2011 aan de grotere jeugdcircussen (die hebben al bericht ontvangen).
De 1e BNG Circusprijs is op 29 januari 2012 uitgereikt aan Circaso.

Plaats een reactie