Jeugdcircus Saranti naar Zwitserland

Circomundo behartigt belangen van jeugdcircussen in Nederland.

Saranti

Jeugdcircus Saranti naar Zwitserland

0

In augustus gaan de artiesten van Saranti een week deelnemen aan een groot circusfestival in Basel Zwitserland. Het jeugdcircus is uitgenodigd door de organisatie in Basel om aan dit Europese festival deel te nemen. Een groep van tien artiesten en drie begeleiders zullen de 3de van augustus in de morgen vertrekken vanaf de residentie in de Goudenregenstraat richting Basel.

Saranti gaat er met twee topacts heen, namelijk The Sparkling Wheels, een spectaculaire eenwieleract welke een paar jaar geleden de 1ste prijs heeft gewonnen bij het Nederlands jeugdcircusfestival in Groningen en een komische trampolineact, deze act wordt gepresenteerd door verschillende typetjes die allemaal rare sprongen en capriolen uit halen met een trampoline en een kast. De artiesten treden twee keer per dag op in een grote viermaster circustent voor een 1000 tal toeschouwers.

Er doen circussen meer uit heel Europa, o.a. uit Finland, Zweden, Rusland, Zwitserland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk.In het kader van de sinds kort ontstane samenwerking met Stichting Culturele Hoofdstad 2018, waar Saranti in de reis naar 2018 een internationaal jeugdcircusfestival wil organiseren zal het circus contacten opdoen bij het festival in Zwitserland.

Tevens is Saranti nog op zoek naar aankomende artiesten.Ben je lenig en je beheerst al enkele circusdisciplines dan heb je een pre. Maar ook al heb je deze niet dan leiden wij je op tot allround circusartiest. Onze professionele trainers geven les in dans, drama, schminken en natuurlijk de circusdisciplines.

Kom vanaf september eens langs op de woensdagmiddag van 16:30 – 18:00 uur, je mag 2x gratis meedoen! Zit het talent al in je bloed dan kan je misschien meteen al doorstromen naar de donderdagavond training.
Ben je tussen de 6 en 18 jaar dan ben je van harte welkom.
Bel of mail eerst even met het secretariaat, 058-2890433 of info@saranti.nl
Voor meer informatie kunt u kijken op www.saranti.nl “Saranti, Het Jeugdcircus van Friesland”

Plaats een reactie