Circuskunst Oosterhout druk bezig met BNG Circusprijs voorstelling

Circomundo behartigt belangen van jeugdcircussen in Nederland.

Circuskunst 2

Circuskunst Oosterhout druk bezig met BNG Circusprijs voorstelling

0

Centrum voor Circuskunst Oosterhout won afgelopen oktober de tweede BNG Circusprijs. Inmiddels zijn zij druk bezig met de voorbereidingen voor de première van hun voorstelling MOVE! tijdens het festival Rotterdam Circusstad in de week van de meivakantie.

De BNG Circusprijs is voor het jeugdcircus dat de prijs wint dé mogelijkheid om eens extra tijd, aandacht en vooral geld te besteden aan onderdelen van de voorstelling die normaal te veel kosten.

Circuskunst heeft bijvoorbeeld een regisseur ingeschakeld om mee te werken aan de voorstelling en met de groep te werken aan hun theatervaardigheden. Verder is er les gegeven door een ropeskipper (touwtje springen) en er is een choreografe gevraagd mee te werken aan een paar acts.

Heel leuk om te horen is dat theater De Bussel in Oosterhout het winnen van de BNG Circusprijs zo waardeerde dat zij het een kado waard vonden. Circuskunst mag op 2 juni a.s. de hele dag gratis gebruik maken van het theater om daar dan de voorstelling te spelen. Wat een leuk kado!

Plaats een reactie