CircusKunst & Frans Bauer maken act voor Kika

Circomundo behartigt belangen van jeugdcircussen in Nederland.

Bauer2

CircusKunst & Frans Bauer maken act voor Kika

0

CircusKunst artiesten maken samen met Frans Bauer een act voor Kika.

Het jeugdcircus van Oosterhout zal op 27 maart 2013 te zien zijn in de grote Tros Live show voor Kika.

KiKa is, als grootste fondsenwerver voor onderzoek tegen kinderkanker, druk bezig met de voorbereidingen van een grote landelijke publieksactie om geld in te zamelen voor de bouw van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie.

Artiesten van het jeugdcircus van Oosterhout zullen aan deze actie deelnemen door een act te doen tijdens de live show die op woensdag 27 Maart zal worden uitgezonden op Nederland 1.

 

In het eerste kwartaal van 2013 zal iedereen in Nederland de kans krijgen om voor € 5,= een ‘steen’ te kopen om zo de bouw financieel te steunen. 
Voor een periode van 8 weken zal de actie in bijna alle soorten media zichtbaar zijn. Met als hoogtepunt een live tv-show bij de TROS in maart met fantastische acts en optredens. Natuurlijk hopen de artiesten van het jeugdcircus dat ze daarmee zoveel mogelijk mensen kunnen overtuigen om een steentje te kopen bij de plaatselijke supermarkt.

Dinsdag 19 Maart was een spannende dag. Samen met Frans Bauer en de crew van Planet Jump Rope werd er de hele middag hard getraint aan deze act. Dit gebeurde in de Circuswerkplaats Circomotion in Oosterhout.

Naast het trainen aan de act is er ook gewerkt aan een voorfilmpje en een intervieuw. Toen de training klaar was kon iedereen heel tevereden zijn want het resultaat mag er zeker zijn!

De zenuwen voor onze Oosterhoutse artiesten zijn nog niet voorbij, want op 27 maart zullen zij de act live moeten spelen op nationale televisie!

De organisatie van Circomotion en het jeugdcircus van Oosterhout is er trots op dat we op deze manier kunnen bijdragen aan het goede doel.

 

Stichting CircusKunst doet ook mee aan Wereld Circusdag! Jullie ook?

 

Plaats een reactie