Kom naar de Circomundodag op 21 oktober

Circomundo behartigt belangen van jeugdcircussen in Nederland.

Circomundodag

Kom naar de Circomundodag op 21 oktober

0

De Circomundodag 2012 wordt gehouden op zondag 21 oktober a.s. van 12.00 tot 17.30 uur. Natuurlijk op Circo Circolo, het internationale circusfestival in Liempde. Dus maken wij van deze gelegenheid uiteraard gebruik om een mooie voorstelling te bekijken en na afloop een gesprek te hebben met de makers. Wij gaan kijken naar Compagnie Inextremiste, de voorstelling Extrêmité. Een sensatie op de Europese circusfestivals. Deze voorstelling kwam tot stand na een uitgebreid onderzoek naar wat je kunt doen met een aantal planken en gasflessen.

Andere onderwerpen die dag zijn:

  • TIP-regeling: wat is de stand van zaken, welke initiatieven zijn mogelijk gemaakt, wat is het (voorlopige) resultaat?
  • Hoe ga je om met jouw jeugdcircustalenten richting kunstvakopleidingen?
  • Status van de BIC, de opleiding Begeleider in de Circuskunsten, die dit jaar alweer voor de derde keer gehouden wordt. Er komen ook BIC-deelnemers aan het woord.

Verder wordt die dag de tweede BNG Circusprijs bekend gemaakt. In deze tweede pool doen de middelgrote jeugdcircussen mee. De drie genomineerden ontvangen begin oktober bericht en horen die dag wie de voorstelling kan gaan maken met deze stimuleringssubsidie.

Het belooft weer een interessante dag te worden, dus meld je snel aan via het secretariaat: secretariaat@circomundo.local.

Kosten voor deelname zijn € 10 voor leden, €20 voor niet-leden.

Plaats een reactie